27 Mayıs 2014 Salı

Rimmel Wake Me Up Kapatıcı

Herkese merhaba,

Bugün size daha önce sinyalini verdiğim Wake Me Up kapatıcıyı yorumlayacağım.






Kapatıcı gördüğünüz şekilde tüpte.Bendeki rengi ivory yani en açık rengi.

Fondöteni gibi turuncu kapaklı bir ambalaja sahip.


Bu şekilde bir aplikatöre sahip kapatıcı. 7 ml miktara sahip. Likit krem bir yapıya sahip.

Benim bir kapatıcıdan beklentilerim ve bu kapatıcının bu beklentilere cevapları neler bakalım ;


  • Benim göz altlarım biraz sorunlu. Dolayısıyla kapatıcılığının en az orta seviye olması gerekiyor benim bir kapatıcıyı sevebilmem için. Bu kapatıcı da orta düzeyde bir kapatıcılığa sahip bir kapatıcı olduğu için bu konuda benden geçer not alıyor.
  • Gözaltlarımda ince ince kırışıklıklar var. Dolayısıyla kapatıcının hem bu çizgilere hem de mimik çizgilerime dolması benim en sinirlendiğim konu. Ne yazıkki bu kapatıcı yumuşak yapısından beklediğim üzere çizgilere dolma yapıyor. 
  • Gözaltı kapatıcısı benim gün içinde tazelemekten en çok kaçındığım makyaj malzemesi. Bu sebeple ben kapatıcımın kalıcı olmasını bekliyorum. Çünkü makyajla gün içinde 12-13 saat kalmak zorunda olduğum günler oluyor. Fakat ne yazıkki bu kapatıcı bende 2-3 saat içinde kayboluyor. 
  • Kapatıcımın çok yoğun yapıda olup ben buradayım, bu kız göz altlarına beni sürdü diye bağırmasından hoşlanmıyorum. Bu kapatıcı gayet doğal durarak bu konuda benden geçer not aldı.
  • Ve tabii ki yağ butonları oluşturmaması. Bu konuda da hiçbir sıkıntı çıkarmadı bana. 
Gelelim kapatıcının kendi vaatlerine ;

  • İkisini bir arada değerlendireceğim : hem yorgunluk görüntüsünü yok ettiğini, hem de aydınlık bir görüntü verdiğini iddia ediyor. Bence tıpkı fondöteni gibi ikisini de çok güzel bir şekilde ifade ediyor. İçinde bulunan minik ışıltılar aynı fondötendeki gibi ben buradayım diye bağırmadan ferah, aydınlık bir görüntü veriyor. 
Fiyatı 15 TL civarı. Watsonslarda bulabilirsiniz.
 Ben bu ürüne fiyat / performans açısından 3.5 / 5 veriyorum.

Aşağıda da uygulanmadan önce ve sonra görüntüsü var. Kararı size bırakıyorum :)




2 yorum: